Mina böcker

När jag var liten ville jag blir författare. Nu är jag stor och har fortfarande samma dröm. Skriva böcker, det vill jag göra! Att uppleva, uttrycka och beröra med ord, så fantastiskt! Fem stycken har det blivit hittills.

Om julens magi
I november 2020 kunde jag äntligen ge ut novellsamlingen “Blå hyacinter och röda sånger” som är en feelgoodbok för vuxna på jultemat.

Boken finns på vulkan.se, på bokus.com och på adlibris.com
Den 28 november hade jag glädjen att få ha en musikalisk release i form av en julsaga på Sparbanksbörsen i Fjugesta.

Om autism – uppföljaren
I juni 2018 blev jag klar med boken “Funktionsunik och fantastisk”
som är en summering av de erfarenheter vi i familjen fått av att resa med “Annorlunda Airlines” i elva år. Boken finns på vulkan.se, på bokus.com och på adlibris.com.

Om livsgnistan
I maj 2016 kom jag ut med inspirationsboken Vitsippsströssel och fågeltwitter på vulkan.se som även finns på adlibris.com och bokus.com. Sedan december 2020 finns den även som ljudbok.

Om autism – första boken
I mars 2014 gav jag ut “Mamma, jag är viktig – Om Frida, 4 år och resan mot en autismdiagnos” på vulkan.se

Vill du att jag ska komma och föreläsa om vår familjs omtumlande resa. Vill du höra en historia om glädje och sorg, frustration och kärlek? En berättelse om när livet tar en annorlunda vändning – och jag speglar den genom sång och berättelse tillsammans med min musiker. Läs mer om föreläsningen
Ring 070-650 81 74

Om arbetsmiljö och hälsa
2002 publicerades “Fri, frisk och framgångsrik? Om småföretagares hälsa och arbetsmiljö” på Prevents förlag.
Min medförfattare var Anette Holm. Boken bygger på Arbets- och miljömedicins arbete i småföretag kompletterat med intervjuer av entreprenörer i Mälardalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *